Скандалната изпълнителка Сузанита сподели в свое стори, че се чувства изключително

...
Скандалната изпълнителка Сузанита сподели в свое стори, че се чувства изключително
Коментари Харесай

Сузанита: Горда съм с майка си, хейтърите ще горят в ада

Скандалната изпълнителка Сузанита показа в свое стори, че се усеща извънредно горда със своята майка Шенай Мурад, която сега работи като таксиметров водач в Пловдив.
За своята специалност, Шенай заяви преди дни, в персоналния си фейсбук профил, с уточнение “ От 1 януари 2020 година стартирам да обикалям из Пловдивските спирки и да транспортирам възрастни хора и майки с деца до домовете им, безусловно гратис! Ще го върша 1 път в седмицата за известно време. “ – написа тя.

С новината, Шенай съумя да завоюва благосклонностите и уважението на своите почитатели в мрежата. За Новата година тя си пожела и нова таксиметрова кола, като показа фотография на модела, който си е харесала.

Разбира се, не липсваха и хейтърски мнения, след които Сузанита не си замълча и изрече своето мнение: „ Тия всичките, които са ги коментирали тия дебелашки мнения. Еми ще умрете сами и ще горите в пъкъла безпомощни, щото не сте положителни хора. Нема кво да стане “ – написа щерката на Орхан Мурад в Инстаграм стори.

Междувременно, тя показа и първата си баладична ария – “Някаква луда ”, като подготовка за март месец, когато дава обещание, че ще се завърнe с гръм и тропот.

Инфо: TrafficNews

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР